Ændret aldersgrænse for Junior Pistol

Regler for skydning med pistol for juniorer var tidligere:
Juniorer fra 12 år måtte skyde med kaliber .22 Pistol/Revolver. Skytten skulle være under særlig overvågning af en voksen, som ikke havde andre opgaver på banen. Skytter måtte først skyde med grovvåben når de var fyldt 18 år.

Reglerne er nu:
Juniorer fra 12 år må skyde med Pistol/Revolver uanset kaliber. Skytten skal være under særlig overvågning af en voksen, som ikke har andre opgaver på banen. Skytten skal være under særlig overvågning indtil det fyldte 14 år. 
For at få lov til at skyde med grovvåben skal junioren skyde en grovlicens lige som alle andre.

Såfremt det vurderes at skytten ikke er i stand til at håndtere våbnet sikkerhedsmæssigt forsvarligt vil skydningen blive standset. Dette gælder alle skytter.