Sommeren er over os…!

Og sæsonen 23-24 går på held. Torsdag den 27 juni vil være den sidste klubaften. Herefter går vores vagthold på en velfortjent sommerferie.

Men tradition tror, så holder vi da ikke helt lukket ind til vi starter igen til september. Nej som vi plejer vil der, hvis der er en skydeleder som har tid til det, blive lukket op efter det vi kalder “søndags modellen” Dette betyder at vi her på siden, vil orientere om hvis der lukkes op. Da der ikke er noget vagthold, er det et krav, at det kun er skytter som kan klare sig selv. Minimum skv6 og vores tre kurser.

Der vil som udgangspunkt ikke være instruktører til prøve/nye skytter.

På bestyrelsen vegne, vil jeg takke vagtholdne for deres uundværlig indsats i det forgangende år. Og ønsker dem og alle andre en rigtig god sommer.