Juleterræn – Ulfborg

Resultatliste

Den 29 december var ØS traditionen tror, afsted til Juleterræn i Ulfborg. Åres absolutte hyggeligste skydning, som altid også trækker nogle af de skytte til, som ikke altid er at finde til pistol terræn skydning. Så af 15 tilmeldte, fandt 13 vejen til Ulfborg. Et hold som gik en runde med 22 og en runde med grov. Og to hold det gik sammen om to gange grov.

På billedet kan man se, at der til Juleterræn, ikke er en fast stationchef. Med to patruljer gå sammen og så må et fra det hold som ikke skyder, levere en stationchef. Her var det Jørgen som måtte motionere stemmebåndet.

Selvom det mest er for hyggens skyld, kunne ØS tage derfra med to anden pladser og en tredje plads.

Tilbage i klubben, serverede Pia ris taffel og dagen indsats blev endnu en gang, diskuteret.

Og da det er året sidste arrangement, vil vi benytte lejligheden til at ønske alle et godt nytår og ser frem til at se alle igen i klubben den 5 januar.