Dobbelt Danmarksmester 

Til DM i terræn skydning i år, kunne Jesper Larsen løbe af med 2 x guld. Her opnåede Jesper, det bedste resultat af alle på grov revolver i den ordinære terræn skydning og ligeledes en i sekund skydning også  med grov revolver. Selvom det ikke lykkes at forsvare sit DM på GPA fra sidste år, kunne han alligevel tage fra Borris med et flot sølv medalje.

Kæmpe stort tillykke med de flotte resultater.

UPDATE: Det er selvfølgelig rigtig flotte resultater fra Jesper. Disse er da også medvirkende til at andre i klubben, kan hænge metal om halsen og de skal også nævnes her.

Landelshold – GPA – Sølv: Jesper Larsen og Ulrik Grodt.                                                                                                       Landelshold – GR –   Bronce: Jesper Larsen, Ulrik Grodt og John Christian Gerhauge.